Advertorial

A.Maldonado

Experten avslöjar: - "Det verkliga problemet kan komma från ett överskott av gifter och fettceller som blockerar din levers korrekta funktion"

Miljontals svenskar ställs inför brist på energi under dagen, matsmältningsbesvär, sömnstörningar och svårigheter att gå ner i vikt. Många besväras också av ledbesvär, ryggsmärtor, huvudvärk och tecken på depression.

Om du drabbas av någon av dessa störningar, "Det verkliga problemet kan potentiellt vara överskott av gifter och fettceller som blockerar din levers korrekta funktion" rapporterar Andres MALDONADO.

Så fort levern är försvagad störs även eliminationsfunktionen och gifter ansamlas i din kropp. Detta orsakar betydande störningar i kroppen.

Med andra ord betyder det att viktiga näringsämnen inte levereras till andra vitala organ, ditt blod cirkulerar inte ordentligt och din kropp kan inte "avgifta" sig själv naturligt.

Och allt detta orsakar illamående, obehag eller ibland ännu värre...

Vi observerar också viktökning eller störningar i immunsystemet på grund av en potentiell nedgång i din ämnesomsättning.

Lyckligtvis, med ett tillskott i ditt dagliga liv, är det möjligt att lindra de fortfarande reversibla skadorna i din lever.

Andres Maldonado har hjälpt tusentals människor att förbättra sin leverfunktion och lindra olika åkommor som de har upplevt i många år.

« Det är enkelt, du behöver bara veta vilka matkombinationer som försvagar din lever och vilka som ger den energi.», säger Andres Maldonado.

För första gången har Andres Maldonado skapat en kort video där han förklarar allt om levern och i synnerhet varför den inte längre fungerar som den ska hos de flesta. Han går också igenom de enkla sätten att lindra sin lever och bekämpa gifter.

Andres Maldonados video har redan setts över 80 000 gånger på bara några dagar och är värd att titta på eftersom den förklarar hur hans metod helt enkelt stimulerar kroppens naturliga avgiftningsfunktion genom att anta en ätstil som är mycket vanlig i vissa regioner i världen men fortfarande inte särskilt känd i Europa:

Om författaren :

Expert Andres Maldonado är en av våra högt kvalificerade experter och en av de bästa experterna och forskarna inom barriatrisk kirurgi/allmänmedicin med en ovärderlig erfarenhet på mer än 5 år. Han arbetar även som expert inom familjemedicin/allmänmedicin vid CCSF i Zulia i Venezuela. Han avslutade MEDICO CIRUJANO för dess utbildning och expertis.

Andres Maldonado är också författare till flera publicerade artiklar:

« Sömnad av stapellinje av magrester under gastric bypass minskar postoperativ blödning » – 2 juli 2021 – Annals of Medicine & Surgery link

« Tromboprofylaxprotokoll från den internationella enheten för bariatrisk och metabolisk kirurgi vid "La Sagrada Familia" Clinical Center» » -23 juni 2021 – SN Comprehensive Clinical Medicine link

Gastric bypass med viktåtergång - Distalisering av gallan plus A.P.C. endoskopisk transjejunal. One-Step Pouch Therapy: Fallrapport – 28 september 2020 – Fallrapporter från International Journal of Surgery link